Erkend makelaar

Van Zelst Taxaties is lid van VBO en ingeschreven in NRVT taxatie register

Ons kantoor is aangesloten bij het VBO (Vereniging VBO Makelaar) en ingeschreven in het NRVT register. Hierdoor zijn onze makelaars erkend, voorzien van alle relevante diploma's en aangesloten bij de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken (SGC).

Aankoopbegeleiding door erkend makelaar

Het is niet altijd even gemakkelijk om de woning te vinden die aansluit op uw wensen en eisen. Wij zien het echter als grote uitdaging en helpen u daar graag bij.

Het algemene stappenplan ziet er als volgt uit:

1. Bezichtigingen

 • Als u geïnteresseerd bent in een huis die wij voor u hebben gevonden kunnen we een bezichtiging regelen zodat u gerust kunt rondkijken.
 • De keuze is aan u; of u gaat eerst zelf kijken en wij gaan daarna met u mee voor een tweede bezichtiging en eventueel advies, of wij gaan direct mee tijdens de eerste bezichtiging om u te begeleiden en te adviseren.

2. Advies

Een aankoop van een woning is niet een alledaagse gebeurtenis. Om u zo goed mogelijk te begeleiden staan we altijd voor u klaar voor uw vragen en voor het geven van een helder en betrouwbaar advies. Daarbij valt te denken aan:

  • Het adviseren bij het doen van een bod;
  • Het uitvoeren van de onderhandelingen;
  • Controleren van diverse stukken zoals de koopakte;
  • Afsluiten van een hypotheek.

  3. Opdracht tot bemiddeling bij aankoop

  Voor bovengenoemde werkzaamheden stellen wij samen met u een opdracht tot uitvoeren van werkzaamheden op. Deze houdt eerst de zoekopdracht in en kan daarna overgaan in de opdracht tot bemiddeling bij aankoop.


   4. Eventuele hypotheek

   Ook voor advies bij het afsluiten van een hypotheek kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u bijstaan met een deskundig en betrouwbaar advies.


    Tarieven

    Kosten voor de bemiddeling bij aankoop is een vast bedrag van € 1.500,- ongeacht de uiteindelijke koopsom. Mocht u geen gebruik maken van onze bemiddeling dan brengen wij een vast bedrag van € 275,- voor de werkzaamheden bij de zoekopdracht in rekening. Dit bedrag vervalt als u overgaat tot de opdracht voor bemiddeling bij aankoop.

    Aanvragen

    U kunt vrijblijvend onderstaand formulier invullen om een aanvraag in te dienen of voor het opvragen voor aanvullende informatie. Een aankoopmakelaar zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

    VBO

    De VBO is de snelst groeiende en meest actieve brancheorganisatie voor makelaars in onroerend goed. De ruim 850 aangesloten makelaars stellen de consument centraal en staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De VBO Makelaars zijn vakbekwaam en worden permanent getoetst om hun vakkennis bij te houden. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen is de VBO Makelaar gehouden aan de gedragscode. Op het handelen wordt toegezien door een onafhankelijk tuchtcollege. Kortom; bent U op zoek naar een makelaar die de beste diensten levert voor de scherpste tarieven? Volgens de uitkomst van het makelaarsonderzoek van de Vereniging eigen Huis en de Consumentenbond bent u dan bij de VBO Makelaar aan het juiste adres! De VBO Makelaar, díe weet waar u zich thuis voelt.
    www.vbo.nl