Erkend taxateur

Taxateur is lid van VBO en ingeschreven in NRVT taxatie register

Ons kantoor is aangesloten bij het VBO (Vereniging VBO Makelaar) en ingeschreven in het NRVT register. Hier door geven wij een 100% garantie op acceptatie van onze taxatie rapporten door de hypotheekverstrekkers.

NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs)

De gecertificeerde VBO Makelaars, staan ingeschreven in het register van het Nederlandse Register Van Taxatuers(NRVT) en voldoen aan de kwaliteitseisen van (hypothecair) financiers, zoals banken en verzekeringsmaatschappijen. Bovendien zijn gecertificeerde NRVT Makelaars erkend door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woning (uitvoerder van de Nationale Hypotheekgarantie) en de 'vereniging eigen huis'.

Gecertificeerde makelaars voldoen aan zware kwaliteitseisen, die zijn geformuleerd in Europese Norm (EN) 45013.  Op het certificeringproces wordt toezicht gehouden door een waarborgcommissie waarin vertegenwoordigers zitten uit de makelaarsbranche, de afnemers van makelaarsdiensten en externe deskundigen.

De certificaten worden afgegeven door de certificerende instelling Det Norske Veritas (DNV) op basis van het eerder genoemde reglement. Dit betekent dat de betrokken persoon niet alleen werkzaam moet zijn als makelaar en/of taxateur, maar ook moet kunnen aantonen over de benodigde vakbekwaamheid te beschikken. Men moet met andere woorden aantoonbaar voldoen aan de actuele eisen met betrekking tot kennis, inzicht, vaardigheden en beroepshouding, zoals vastgelegd in het beroepscompetentieprofiel voor makelaar en/of taxateur onroerende zaken. Hiervoor dienen toetsen te worden afgelegd. Het certificaat en de inschrijving in het NRVT register is geldig voor een periode van 5 jaar. Verlenging van de geldigheidstermijn kan plaatsvinden als men met goed gevolg deelneemt aan het traject van permanente educatie.

Website:www.nrvt.nl 

VBO (Vereniging VBO Makelaar)

De VBO is de snelst groeiende en meest actieve brancheorganisatie voor makelaars in onroerend goed. De ruim 850 aangesloten makelaars stellen de consument centraal en staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De VBO Makelaars zijn vakbekwaam en worden permanent getoetst om hun vakkennis bij te houden. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen is de VBO Makelaar gehouden aan de gedragscode. Op het handelen wordt toegezien door een onafhankelijk tuchtcollege. Kortom bent U op zoek naar een makelaar die de beste diensten levert voor de scherpste tarieven? Volgens de uitkomst van het makelaarsonderzoek van de Vereniging eigen Huis en de Consumentenbond bent u dan bij de VBO Makelaar aan het juiste adres! De VBO Makelaar, díe weet waar u zich thuis voelt.

Website: www.vbo.nl

Taxatie & taxatierapport nodig?

Indien u een betrouwbare taxatie / taxatierapport nodig heeft van een erkend taxateur dan bent u bij ons aan het goede adres. Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op om uw aanvraag te bespreken.