De werkwijze van taxateur van Zelst

Omdat ik als taxateur me nog uitsluitend met taxaties bezig hou, kan ik vaak snel op een opdracht reageren en tegen een aantrekkelijk tarief een rapportage/taxatie uitwerken.

Stap 1: Een taxatie aanvraag kunt u via onze contactpagina aanvragen.

Stap 2: De taxateur neemt dezelfde dag (of eerstvolgende werkdag) nadat u het contactformulier heeft ingevuld contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

Stap 3: Er wordt een gedetailleerd taxatierapport uitgewerkt, welke door alle banken en instellingen wordt geaccepteerd. Na de taxatie van uw woning streven wij er naar om het taxatierapport binnen enkele dagen bij u op af te leveren.

Rapporten worden opgemaakt met het programma TAX 2000 en conform het model Financiering Woonruimte model november 2002, vastgesteld door CHF, NVM, VastgoedPRO en VBO. Daardoor kunnen wij een 100% garantie geven dat het taxatierapport door de hypotheek verstrekkers geaccepteerd zal worden.

Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij uw persoonlijke gegevens nodig. Hier gaan wij altijd zeer zorgvuldig mee om. In ons privacybeleid leest u alles over uw privacy.